Ryggvärk

Jag har inte skrivit på ett tag för jag blev sjuk. Ryggen har varit ett problem mer eller mindre flera år nu. Men i söndags blev det värre - mycket värre! Det låste sig sig totalt och jag kom inte ur fläcken. Så det var inte annat än att ringa ambulans. Dels har dom smärtstillande medel med sig så att dom kan flytta över en på en bår utan att det känns som att gå av på mitten, och så tranporterar dom en till ett sjukhus - i mitt fall Kalmar. Där fick jag vara kvar ett dygn. Nu följer sjukgymnastik och försöka leva lite sundare. Det är lätt att bli sittande vid datorn för mycket t.ex.



Från ortopedavdelning 16 som ligger på 7:e våningen har man en magnifik utsikt över Kalmar sund.

Vildsvin

När man talar om vildsvin brukar dom alltid förknippas med bekymmer av olika slag. Och mycket av det är ju riktigt. Dom förstör odlingar för bl.a. bönder och dom sägs på vissa ställen vara en trafikfara. Och det är klart - det blir en rejäl smäll om man kör på ett fullvuxet djur. Men - vildsvin är inte bara problem. I helgen som gick var vi och hälsade på svärföräldrarna och fick erfara att grillat vildsvinskött är riktigt gott.



Och på nätet hittade jag Vildsvinsbutiken. Ja, det går att tjäna pengar på det mesta:) http://www.vildsvin.se/

Bröllpsresa till Langkawi

Ja, nu var det inte vi utan Thimmy och Sarah som åkte på bröllopsresa till den förtrollade ön Langkawi i Malaysia.



Dunvita stränder och det blågröna havet utanför. Och pool för den som önskar det.



I Malaysia är det också lätt att träffa apor. Dom verkar gilla Thimmy:)

I lördags firade vi Bomull.

Nu är det kanske många som undrar "vad i hela friden menar han med det". Jo ser ni, det innebär att vi har varit gifta i 1 år och har således firat vår första bröllopdag. Det gjorde vi genom att åka ut till restaurant Corallen i Oskarshamn. Med trerättersmiddag, en flaska vin och en magnifik utsikt avnjöt vi denna mycket trevliga sommarkväll.



Skål....



Lycklig...



Gotlandsfärjan går verkligen precis utanför husknuten...


RSS 2.0