Födelsedagar och sommarväder

Dom senaste dagarna har både min sonhustru och jag fyllt år. Vi har naturligtvis passat på att fira detta tillsammans. Det har varit mycket trevligt med släkt och vänner. Tisdagseftermiddagen åkte vi (Kicki, jag, Thimmy och Sarah) upp till badplatsen vid Sinnern och njöt av sommarvärmen. Kvällen avlutade vi med Pizza på Shalom,s terass i Högsby där också vår vän Göran var med. Det känns jättebra att semestern också har börjat. Kom att tänka på Stevie Wonder med låten ”Happy Birthday” : http://www.youtube.com/watch?v=FchMuPQOBwA


Thimmy har kommit hem

Har inte träffat min son på nästan två år. Det var meningen att han skulle komma hem i höst efter en längre tids vistelse i Malayisa. Men av olika skäl blev det tidigarelagt, och nu har han och hans fru kommit till Sverige, och vi är naturligtvis jätteglada för det. På med högtalarna, eller ännu bättre hörlurarna, klicka på länken och avnjut den underbara ”I`ll find my way home” med Jon & Vangelis : http://www.youtube.com/watch?v=VosFiY1SifA


Avund

Lars Ohly öppnade i en intervju i veckan för att den nya förmögenhetsskatten, som de rödgröna vill införa om de vinner valet, ska läggas på beskattning av handel med aktier eller innehav av aktier. Reaktionerna har varit starka på detta.

 

Redan idag beskattas utdelningarna OCH s.k. realisationsvinster. Räcker inte det?! Det är märkligt att vanliga människor som jobbar hårt och bidrar till Sveriges försörjning, som lyckas lägga undan en liten slant för framtiden, människor som tar ansvar för sin ekonomi, ska bestraffas.

 

Varför inför vi inte i likhet med miljövårdsavgifterna även en straffavgift på alla Vänsterpartister. Det råder ju ingen tvekan om att de är minst lika farliga för samhället.


RSS 2.0