Vårt lilla charmtroll

Jag kan inte låta bli och lägga ut den här bilden på vårt lilla charmtroll – vårt barnbarn Lovisa som blev 5 månader den 16.e. Här sitter hon gammelmorfar Egons knä och skrattar.


Så till något helt annat…

Det är sent och dags att gå och lägga sig. Men så kommer jag på att jag varit usel på att uppdatera min blogg. Inte så att det saknas saker att skriva om. Tvärtom – jag har massor av tankar om allt möjligt som far genom huvudet. Det är väl kanske lite av problemet idag att det händer en himla massa saker hela tiden. Det är (åtminstone emellanåt) svårt att ta till sig allt och hinna bearbeta det. Jag avslutar därför denna gång med den gångna helgens Eurovisionsvinnare från Azerbaijan. En låt jag tycker är mycket bra och röstade på i finalen. Det gör ju inte saken sämre att låtskrivarna kommer från Kalmartrakten. http://www.youtube.com/watch?v=iq2yLykdjvA PS. Sverige med Erik Sade och Poular var också mycket bra. Men vi svenskar fick ju inte rösta på honom.


bin Ladin är död

Visst kan det för många framstå som makabert när det firas att en människa är död. Men när man nu efter nästan 10 års jakt har lyckats hitta och döda bin Ladin måste det ändå betraktas som en stor framgång för den civiliserade världen. Motsägelsefullt? Ja, kanske. Men vi måste ändå komma ihåg att han stod för så mycket hat och död att världen är bättre utan honom. Och terrororganisationer som al-Qaida måste bekämpas.


RSS 2.0