Bloggandet kan gynna demokratin

”Uppdatera din blogg, helst varje dag” säger en del. Ja, det är kanske önskvärt. Men herregud, det hinner jag inte med. Dessutom är ju vissa saker jag skriver inte av dagsländekaraktär. Jag skriver en hel del som är lika aktuellt imorron som idag. Men, det är klart – ett par gånger i veckan bör man nog skriva något. Annars tröttnar ju folk att besöka min blogg. I tidningen häromdagen togs bloggandet upp på debattsidan. Och visst är det som det stod – denna utveckling (teknik) har breddat samhällsdebatten åt alla håll. Det har ökat varje människas möjlighet att göra sin röst hörd och lyssna på andra. Jag önskar att detta skulle tas tillvara mycket mer i vår lilla kommun (Högsby) som dras med en mängd problem som t.ex. befolkningsminskningen, vad den beror på och vad man möjligen kan göra åt detta. Den allt sämre ekonomin är också ett område som hänger ihop med detta. Käre läsare –låt oss diskutera detta.

Kommentarer
Postat av: kristina

Först; Bloggandet är en kul grej, däar kan man skriva av sig och bolla mot en helt okänd publik. Ibland. Ett par gånger per vecka hinner man nog uppdatera, vet man inte vad man skall skriva om skriv ändå, det dyker alltid upp någon tanke i huvudet. Berätta om vad du åt till frukost eller bedyra din kärlek till din fru.:-)



Att få pengar till landsbygden är nog egentligen inget problem om själva kommunen var överens över vart pengarna skall gå.

Prioriteringarna tycks vara lite felriktade ibland.

Kolla när kommunen skickar ut folk att klippa gräsmattorna runt här i Ruda, en klipper och två står och tittar på.

Om de istället hade lagt dessa pengar på lokaltrafiken hade nog fler kunnat bo ute på landet utan att vara lika beroende av lokaltrafik!

Ha nu en bra söndag.

MVH

Kristina

2008-09-21 @ 16:40:03
URL: http://www.branden.se
Postat av: kristina

2008-09-21 @ 16:40:58
URL: http://www.branden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0