En partiledares fall

När Håkan Juholt blivit vald till Socialdemokraternas ordförande i mars förra året skrev jag några rader om det. Som jag sa – Håkan är en väldigt trevlig prick. Men det räcker naturligtvis inte. Dom flesta förstår säkert att det är ett tufft jobb. Inte minst för att S opinionssiffror varit i dalande under lång tid. I det läget och på den politiska nivån kan man inte göra så många klavertamp som gjorts. Då blir situationen till slut omöjlig. Därför är det som nu hänt – d.v.s. Håkan Juholts avgång fullt logisk.


God fortsättning på det nya året


Thimmy, Sarah och Kelly på promenad

Ja, nu har vi lämnat 2011 bakom oss. Ett år som liksom dom flesta andra år bjudit på både med och motgångar. Vi slutade det ”gamla” året genom att umgås och ha trevligt tillsammans med släkt och vänner. Vår son Thimmy och hans fru kom naturligtvis hem. Det är ju så lätt och smidigt nu när dom bor så nära som i Skåne. Ovanligt var att dom denna gång hade med sig Sarahs väninna från London. Så nu var det (återigen) dags att ”väcka liv” i engelskakunskaperna. http://www.youtube.com/watch?v=z2JYc_jWIDQ



Vårt lilla charmtroll, Lovisa fyllde 1 år 16 december. Så det blev mycket kalasande och paket för lilltjejen på kort tid.


RSS 2.0