Oro

 

I slutet på maj gav jag uttryck för ett antal "orosmoln". Det första var effektskatten på kärnkraft i Sverige. Den frågan fick en någorlunda vettig lösning i och med att man beslutat minska den.

 

Det andra var Brexit. Det gick åt "häcklefjäll". En majoritet av engelsmännen röstade för ett utträde ur EU. Idag fick vi veta att frågan trots all långt ifrån är avgjord. Den skall nämligen behandlas av ett par nivåer inom det Engelska rättväsendet först för att reda ut om frågan slutligen skall avgöras av parlamentet. Så - hur det blir i slutändan återstår att se.

 

Så har vi det här med USA;s presidentvalskampanj. Många omdömen och ordval har framförts. Kanske man kort och gott kan sammanfatta det med HELT GALEN! USA håller på att slitas isär. Förfallet har pågått länge och nu håller demokratin på att krackelera. Vi förefaller stå inför en mycket farligare värld. Kanske tingens ordning är på väg att rasa ihop med ett mångfalt större brak än romarrikets, , perserrikets och djingis kahns väldes fall tillsammans åstadkom. Jag hoppas min oro är överdriven. Den som lever får se.

 

Lyssna till Disturbed med The Sound Of Silence https://www.youtube.com/watch?v=8ZDqVdGGrjE

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0