Mellofestivalen får underkänt - enligt svenska folket (Aftonbladet)

 

Årets svenska Mellofestival (som man nu förkortat ner det till) vill jag bara kommentera med ett ord : boring. För den som till äventyrs inte vet vad det betyder så är det tråkig. Ja, det verkar ju modernt att dels förkorta och dels flika in kommentarer på engelska. Och man försöker ju "hänga med" eller hur:) På tal om det - "sidekick" = hjälpreda (till programledaren) har varit Fab Freddie som lagt mycket fokus på glitter och att glittra. Töntigt - javisst. Men samtidigt lite befriande att låta folk vara som dom är. Återstår att se hur Sverige står sig i den kommande Eurovision Song Contest.

 

Totalt sett tycker jag årets "mellospektakel" inte ens når upp till betyget medelmåttigt. Det finns gott om musikfestivaler som slår detta och i stort sett alla Eurovision Song Contest - med råge! Ett exempel är den internationella musikfestivalen "Autoradio Discoteka 80".

Publiken kan förvänta sig en ultimat musikalisk upplevelse som har fyllt på alla konsertsalar i hela Ryssland i 15 år. "AUTORADIO DISCOTEKA 80" har blivit en integrerad del i livet för artister som älskar, omtänksamt, ärligt och engagerat i den här världsklassen. . Allt här är innovativt och riktigt: riktiga stjärnor från 80- och 90-talet, toppmoderna sceneffekter, specialdesignade scenuppsättningar, imponerande kostymer och professionella koreografier. 

"AUTORADIO DISCOTEKA 80" är en av världens bästa musikfestivaler. Klicka på följande länk och få ett smakprov : https://www.youtube.com/watch?v=CufHoPZoScw En hyfsad ljudanläggning eller hörlurar ger förstås en - skall vi säga fördjupad upplevelse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0